STIP de winnaar van de gemeenteraadsverkiezingen, wij blijven zeker knokken

Helaas heeft BIJ1 geen zetels mogen ontvangen van de inwoners van Delft. Hier stopt het niet. Hier gaat Juraini namens BIJ1 zeker voor knokken, ook dat STIP de grote winnaar is van de Delftse gemeenteraadsverkiezingen.

Juraini wilt ook graag dat Volt een grote zetel krijgt. Hier steunt Juraini de verschillende partijen. Afgelopen weken hebben de fractie veel gelachen, een traan achter gelaten, er was paniek en stress. Juraini heeft een verstandelijke beperking en werd op 28 juli 1993 geboren in Spijkenisse.
Juraini gaat de komende jaar zorgen voor meer stemmen en meer zetels voor verschillende partijen.

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.