Irene Moors bezoekt studio Radio Gemiva

Irene Moors presenteerde vorig jaar de Special Media Awards en Radio Gemiva won deze Award! Bekende dorpsgenoot Juraini Ferary (bewoner van Ipse de Bruggen) won toen onder andere een award voor beste podcast.

“Ik beloof jullie dat ik een keer langskom”, zei ze na bekendmaking van de winnende categorie Beste Radiostation. Die belofte heeft ze afgelopen vrijdag 25 maart waargemaakt. Ook Juraini Ferary was erbij.

DJ Irene: droom komt uit
De spanning stijgt in de studio tegen de klok van 13.00 uur. Alle DJ’s en Jaap van Sandijk, begeleider bij Radio Gemiva, zijn klaar voor een warme ontvangst van Irene Moors. Stipt op tijd stapt Irene de studio binnen in het activiteitencentrum De Zonnehoek in Zoeterwoude. “Wat leuk om hier te zijn”, roept Irene enthousiast. “Ik heb veel mooie dingen mogen doen in mijn leven. Ik had nog een droom om ooit DJ op de radio te zijn. Die droom komt vandaag uit.” Een heerlijke taart gebakken door Gemiva-locatie Atelier Uit de Kunst in Leiden wordt aangesneden. ‘Welkom DJ Irene’ luidt de tekst op de taart.

Irene Moors

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.