De Regelmeisjes bezoekt studio Radio Gemiva op verzoek van Juraini

Radio Gemiva is een van de grootste radiostation van Stichting Gemiva en is overal online te beluisteren op radiogemiva.nl. Vanaf oktober 2018 is de zender in de lucht gegaan. De radio crew o.a Juraini zendt iedere woensdag en vrijdag live uit vanuit een professionele studio in activiteitencentrum De Zonnehoek in Zoeterwoude. De radio crew bestaat uit mensen met een verstandelijke beperking. Afgelopen woensdag 6 april 2022 bezocht De Regelmeisjes in Rotterdam op verzoek van DJ Juraini, Radio Gemiva in Zoeterwoude. Hier had De Regelmeisjes een toffe interview over de oorsprong van De Regelmeisjes en de verschillende projecten die wij regelen. De Regelmeisjes vertelde graag hierover hoe De Regelmeisjes tot stand zijn gekomen en over de verschillende opdrachten waar hun mee bezighouden. Hier maakte De Regelmeisjes dus graag tijd voor vrij.

Tot slot wilde De Regelmeisjes Juraini, Jaap enorm bedanken voor de uitnodiging.

De Regelmeisjes bij Radio Gemiva en Juraini als presentator

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.