Juraini Radio genomineerd voor de Online Radio Awards 2022

Juraini Radio is genomineerd voor de Online Radio Awards 2022 in de categorie: Beste Radiostation, zo is te merken dat Juraini Radio al de verschillende gasten hebt geïnterviewd, zoals; Edwin Rutten, beter bekend van De Film van Ome Willem en Rutger Goedhart in Goede Tijden, Slechte Tijden en Joke Meijer, beter bekend van Orgel Joke. Dit is de landelijke prijs voor de beste mediamakers.

Juraini Radio zendt 24 uur per dag uit met non stop muziek. 24 uur per dag hoor je onze non stop muziek vanuit de thuis studio in Nootdorp. Juraini maakt zelf zijn playlists, bedienen het muzieksysteem en interviewen gasten.

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.