Juraini wilt zijn eerste Delftse Terrassen Festival organiseren

Goed nieuws voor alle terrassen liefhebbers van Delft! Het zonnetje schijnt, de lucht is blauw, Delft kom maar gauw. Zoals u hier kunt lezen wilt Juraini per juni tot met september op iedere zaterdag en zondagmiddag (als het droog blijft) zijn eerste Delftse Terrassen Festival organiseren. Jullie vragen wel af wat het precies is en inhoudt? Dit is een culinair evenement waar je kan genieten van specialiteiten van de fijnste horecazaken. Elke weekend (live-)muziek van o.a Juraini Radio. Daarnaast wilt Juraini dat dit op de grote Markt van Delft zich bevindt. Verder moet Juraini nog goedkeuring krijgen van de Gemeente Delft.

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.