Koningsdag 2022: Luister vooral naar Apres Skiradio voor een echte Feestradio

Oranje kleding en rood-wit-blauw vlaggen kunnen weer uit de kast, want het is bijna Koningsdag met ee echte zonnige lenteweer. Op woensdag 27 april 2022 viert Koning Willem-Alexander zijn 55ste verjaardag. Vier nu Koningsdag met onze Apres Ski Radio op: https://www.radio-nederland.nl/apres-ski-radio, die een onderdeel uitmaakt van Juraini Radio. Woensdag 27 april 2022 hoor je non stop de Apres Ski nummers, die ook voor de koning bedoeld wordt. Tenzij daar Prinses Amalia heel graag naar luistert.

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.