Buitenbios op de Markt in Delft

Een buitenbioscoop pakken? Dat kon afgelopen vrijdag 22 april 2022 op de Markt in Delft. Studentenvereniging Virgel, DSC, Sint Jansburg, SVD en Stud organiseren daar dan een openluchtbioscoop voor de hele stad.

“Oud, jong, student of werkend, iedereen houdt van een goede film”, zegt Martijn Oetelmans, bestuurslid van Virgiel. “In de buitenlucht een film kijken is dé manier om samen met de hele stad iets leuks te doen, nadat het leven zo lang stil heeft gestaan.”

De entree was gratis. Iedereen was welkom. Er kwamen 300 stoelen. Reserveren was niet nodig. Van 18.00- 20.00 uur was de familiefilm te zien. Van 20.00-22.00 uur was er een film voor de ervaren kijkers. De studenten werkte samen met o.a Cocktailbar Luna, waar ook Juraini-Ferary Bedrijfsdiensten onder zal vallen. Hierdoor konden filmliefhebbers gebruikmaken van hun toiletten. En natuurlijk een lekker hapje halen als zij dat willen.
Voor volgend jaar heeft Juraini aan de organisatoren het volgende bericht al aangegeven, ”het zal zeker fijn zijn als de popcornkraam staat”.

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.