Koningsdag 2022 in Delft: dit moet je weten en ook van Red Devil Hot Shot

Het is ein-de-lijk bijna zover! Het begint al morgen op 26 april 2022 als koningsnacht. Op 27 proosten we op de verjaardag van de koning, genieten we van de oranje gebak, verkopen we spullen en vieren we feest. Ook wordt Red Devil Hot Shot dan feestelijk geopend met een groot vraagteken? Dit is een nieuw shotjes en cocktailbar aan de Kromstraat 39a in Delft. Daarnaast kun je ook 24 uur non stop naar Apres Ski Radio luisteren, waar het een deel maakt aan Juraini Radio en Apres Skihut.

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.