Juraini en Jaap van Sandijk in gesprek met de Burgemeester van Zoeterwoude

Radio Gemiva is een van de grootste radiostation van Gemiva, die net als Omroep Juraini overal online te beluisteren is en trotse radio/media partner van Omroep Juraini. Afgelopen 18 maart 2022 publiceerde Gemeente Zoeterwoude dat de gemeente een opvang biedt voor de Oekraïense vluchtelingen op het Gemiva-terrein; Swetterhage in Zoeterwoude in een leegstaand paviljoens. Het gaat in eerste instantie om ongeveer 20 volwassenen en kinderen. Hierop had meneer Ferary gereageerd als fietsburgemeester van Delft op de artikel, die zelf nog steeds op de wachtlijst staat om naar Gemiva woonlocatie Swetterhage in Zoeterwoude te gaan wonen. Tot slot heeft Meneer Ferary contact opgenomen met de burgemeester van Zoeterwoude. Aankomende 15 juni 2022 om 14.00 uur heeft Juraini en de radio begeleider een afspraak met de burgemeester staan op de woonlocatie Swetterhage in Zoeterwoude met andere medewerkers van de Gemeente Zoeterwoude.

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.