Moef familiedag

Ipse de Bruggen is een organisatie die al meer dan 100 jaar ervaring heeft in de zorg voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen met een verstandelijk beperking organiseert op zaterdag 25 juni 2022 een MOEF familiedag voor familie, kennissen, vrienden en medewerkers, waarbij MOEF een beweeg mascotte van Ipse de Bruggen is en die enorm populair onder de cliënten van Ipse de Bruggen is. Hij danst, beweegt en werkt zeer stimulerend op  de cliënten van Ipse de Bruggen om te bewegen en mee te doen.

DJ Juraini zal op die dag voor de muziek gaan zorgen, dus kom lekker en mis het niet, want bij Juraini aan de muziektent, dan worden mensen verwend.

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.