Anja Notenboom en Juraini is er klaar voor de opening en straatfeest

Als het aan Anja Notenboom ligt, is ze er klaar voor, klaar voor de opening van JUT & Jul en klaar voor de straatfeest van JUT & JUL op a.s zaterdag 18 juni 2022 en wel vanaf 10.00 uur, waarbij JUT & JUL een Goede Doelenwinkel is dat aan de Simonsstraat 47 bevindt. Niemand minder dan Marja van Bijsterveldt als de Delftse burgemeester zal JUT & JUL officieel openen. ”In verband met de corona, konden wij dit helaas geen openingsfeest geven, aldus; Anja, niet alleen komt Marja, maar Juraini van Juraini Radio/Omroep Juraini zal ook hier een verslag van maken, misschien wel met iemand van RODI Media ZH.

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.