Mara-Lisa zit met haar hoofd in de wolken met haar Antilliaanse vriend; Juraini

Mara Lisa (30) loopt sinds donderdag 16 juni 2022 met haar hoofd in de wolken en met haar welbekende antilliaanse vriend; Juraini Ferary, want haar welbekende vriendje is Eigenaar/Radio DJ van de meest beluisterde Juraini Radio en Omroep Juraini. Beide hebben ze op de ABCDate – contactbemiddeling website voor mensen met een verstandelijke beperking boven de 18 jaar ontmoet. Haar hobby’s is zingen en doet ze mee met de karaoke avonden, waarbij ze via YouTube heel mooi zong, sloeg de vonk meteen, meteen zijn elkaar elkaar ware-liefde.

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.