Juraini Ferary (28) maakt gebruik van de eerste sekszorg

Juraini Ferary (28) heeft een verstandelijke beperking, waar hij verder zijn beperking verder niet in de weg laat staan. De Radio DJ/Clientcommunicatie van Radio Gemiva en een trotse eigenaar van Juraini Radio maakt op maandag 27 juni 2022 gebruik van sekszorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Dat betekend dat Juraini geen relatie meer hebt met Mara Lisa, het was eerst wel de bedoeling, maar pas later blijkt het vriendschap na relatie en daar had Juraini dus geen zin in. Sinds 2012 zocht Flekszorg een leuke vriendin voor Juraini als een sekszorg, maar Ipse de Bruggen werkte al samen met de Stichting Alternatieve Relatiebemiddeling (SAR).

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.