Juraini vraagt het even: Amalia viert dit weekend verjaardagsfeest, mag Omroep Juraini erbij zijn

Prinses Amalia viert komend weekend haar achttiende verjaardag. De prinses was in december al jarig, maar ze heeft altijd gedroomd van een zomerfeest, zo vertelde haar ouders woensdagmiddag tijdens een persgesprek aan het einde van het staatsbezoek aan Oostenrijk.

Juraini had gesprek even een mail gestuurd naar de pers en media van koninklijke huis met de vraag of het mogelijk is als Omroep Juraini er hier ook bij kan zijn. Omroep Juraini wacht hier op het antwoord terug.

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.