Juraini sturen Hayar Ouchen en Sidiga Qadiri binnenkort eerder naar Stichting Gemiva als ambulante begeleiding

Hayar Ouchen en Sidiga Qadiri werkt op dit moment beide als begeleider van Ipse de Bruggen op Buurtschap Craeyenburch aan de Brasserskade 4 in Nootdorp aan de oud-paviljoen; De Doelen 11. Per direct of binnenkort zal Juraini Hayar en Sidiga eerder sturen naar Stichting Gemiva als ambulante begeleider van Juraini bij Radio Gemiva. Een van de grootste radiostation van zorginstelling; Stichting Gemiva in Zoeterwoude, die overal online te beluisteren en door mensen met een verstandelijke beperking wordt gerund. Daarnaast moet Hayar en Sidiga contact opnemen met de locatiemanager van de dagbesteding.

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.