Radio Gemiva moet meer samenwerken met Juraini Radio |Omroep Juraini

Radio Gemiva is een van de grootste radiostation van de zorginstelling; Gemiva aan de Zonnegaarde 38a in Zoeterwoude en is overal online te beluisteren. Het wordt gerund door mensen met een verstandelijke beperking, waar mensen hun beperking niet in de weg laat staan, aldus; dat is de slogan van Juraini, cliënt communicatie van Radio Gemiva.

Daarnaast is Juraini Radio |Omroep Juraini sinds 2 maart 2020 wereldwijd uitgegroeid tot jouw Nederlands publieke radiostation die net als Radio Gemiva overal online te beluisteren is. Juraini zelf vindt dat we meer met elkaar moeten samenwerken, zoals; dat Radio Gemiva steeds meer Kinderen voor Kinderen afspelen, andere willen misschien ook meer en vaker urban, latin en latijns-muziek horen, aldus; Juraini. Dan moeten we met een radiobutton op de website komen voor Radio Gemiva en Juraini Radio.

Als je deze mail terug beantwoord, denkt Juraini Radio dat jullie onze meedenker zijn.

Over juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.