Juraini is woedend op Gemeente Delft

Juraini is woedend op Gemeente Delft, dat meldt Juraini zelf bij Rene Baggerman, vriend van Juraini en eigenaar van BEX Beveiliging, het probleem is dat Gemeente Delft 60 miljoen euro binnen heeft gekregen voor nieuwe huizen voor nieuwe de inwoners van Delft, waarbij Gemeente Delft zelf niet denkt aan een nieuwe woning voor Juraini met 24 uur begeleiding. Verder wilde Juraini een vriendenhuis recreëren, waar iedereen zijn eigen appartement zal krijgen met eigen huistelefoon en eigen internet. Daarnaast waar een eigen zwembad een eigen zou zijn.

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.