Juraini krijgt een eigen koffiebar Raini bij Popi Food and Drinks

Zoals u hier kunt lezen krijgt Juraini bij Popi Food and Drinks aan de Brabantse Turfmarkt 69 een eigen koffiebar, zo vindt de eigenaar een goed idee en Juraini dus ook, waar beide hun handen in een slaan. Popi Food and Drinks is meer een bubble tea en sinds juni nieuw in Delft en bevindt midden in het centrum van Delft. Voor de milk tea, fresh tea en poppings kost het 4,- voor medium en 5,- voor large. Daarnaast verkopen we ook nasi/bami, broodjes, roti en snacks, maar ook drankjes, zoals; fernandes, aa drinken en dawet, maar ook cendol. Dus kom snel naar onze winkel en ervaar de eten en drinken zelf.

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.