Juraini Regelt het wel: Gaan GRK&LEF met elkaar meer samenwerken en fuseren

Hoe bizar en geweldig is dit gewoon: Besef even goed dat Juraini een verstandelijke beperkte jongen is, maar dat die toch best een zakelijke ondernemend is en dat hij het toch wel voor elkaar krijgt. Hij wilt dat GRK&ZO meer gaan samenwerken en fuseren met LEF Restaurant en beide op de Doelenplein in Delft. Bart Spierings, eigenaar van LEF Restaurant vindt het een interessante idee en zal er over nadenken, hoe geweldig is het dan dat GRK&LEF ineen groter is en dat de voormalige GRK&ZO ook grotere terras krijgt. Ook krijgen we een nieuwe naam, genaamd; GRK&LEF. Het wordt daarnaast een griekse en franse brasserie, tenminste, dat wilt Juraini.

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.