Maakt Juraini met een grote vraagteken zijn comeback op de Langeberg

Maakt Juraini met een grote vraagteken zijn comeback op de Langeberg in Zoetermeer, dat is een vraag die Juraini gister op maandag 1 augustus 2022 stelde aan de nieuwe zorgmanager; Elena Hoogendijk, ook aangezien dat Stefan Dekkers de cliënt mist en Rebecca van Oosterhoud, maar ook Paul van der Heijden. Dit vraag stelt Juraini bijna elkaar aan zijn zorgbemiddelaar en nu ook de manager van de zorgbemiddeling. Neemt Juraini een begeleider; Hajar Ouchen en Nathalja vd Velden mee naar de Langeberg, nu toch een paar mensen weg zijn, dat is nog maar blijven hopen?

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.