Als het aan Juraini ligt, krijgt GRK & ZO een stuk deel van LEF Restaurant

In de zomer op het terras aan de Doelenplein in Delft waren de eigenaren met Juraini in gesprek over het overname van LEF Restaurant, tenminste heeft de eigenaar aan Juraini gevraagd om ”hoe duur het kost”, dit heeft Juraini dus gedaan en is met de eigenaren van LEF Restaurant in de gesprek gedaan. Zelf vond de eigenaar van LEF een verrassend idee, maar ga erover nadenken, om zomaar te vragen. Als het aan Juraini ligt, krijgt GRK & ZO een stuk deel van LEF Restaurant. ”We krijgen ein-de-lijk dankzij Juraini een grotere keuken”, we gaan fuseren. Zo krijgen GRK & LEF een grote terras aan de Doelenplein.

Over juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.