Nieuws uit de media: Juraini Ferary opent zijn eigen feestclub in Delft

Juraini Ferary is pas 29 jaar oud en heeft een verstandelijke beperking, verder laat hij zijn beperking niet in de weg staan. Hij runt op 2 maart 2020 zijn eigen 24 uurs non stop internetradio, genaamd; Juraini Radio, waar nu ook Omroep Juraini erbij gekomen is.

Zijn droom is o.a een eigen feestclub te openen en die is dus tot nu toe gelukt! ”We hebben een locatie geregeld bij de bubble tea zaak aan de Brabantse Turfmarkt 69 in Delft”, Beide zakenmannen hebben de handen ineen geslagen.

Papi Chulo Delft heet onze nieuwe feestclub en is een nieuw klein tweedaags urban, latin en latijns evenement dat maandelijks in Delft zelf door Juraini Ferary georganiseerd wordt in samenwerking met de Echte Vriendenbureau en Juraini Radio |Omroep Juraini met beide de trotse partner van BEX Beveiliging.

Juraini heeft tot nu toe veel op afstand geleerd hoe hij het ook van toen, van Discotheek Locomotion in Zoetermeer (failliet verklaard) tot nu Red Devil Hot Shot in Delft. Via een bedrijfsnetwerk heeft Juraini connectie met Barry Klein, partner van Kyra Klein, die o.a verbonden was aan de Discotheek Locomotion in Zoetermeer.

Tot slot vindt Papi Chulo plaats op vrijdag 19 augustus 2022 en wel om 18.30 uur tot 01.00 uur. ”We moeten wel erbij zeggen dat eten en drinken op eigen rekening is, maar bij Papi Chulo Delft kunnen de begeleiders, familieleden, kennissen en vrienden van Juraini genieten van een overheerlijke bami of nasi of kunnen de mensen bubble tea of koffie bestellen.