Radio DJ Juraini versterkt de team van Jazz Festival voor het eerst

Juraini Ferary is pas 29 jaar oud en heeft een verstandelijke beperking, verder laat hij zijn beperking zeker niet in de weg staan en runt hij sinds 2 maart 2020 zijn eigen 24 uurs non stop internetradio, genaamd; Juraini Radio |Omroep Juraini.

Van 25 augustus tot en met 28 augustus 2022 staat Delft weer in het teken van muziek. Voor de bekendste Radio DJ van Delft en omgeving, maar ook wereldwijd, genaamd; Juraini vindt het Jazz Festival Delft plaats op 27 en 28 augustus aan de Doelenplein en de Markt in Delft, waar hij zelf een verstandelijke beperking heeft en het team versterkt, die zijn beperking verder niet in de weg laat staan.

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.