Juraini namens Omroep Juraini legt opnieuw contact met KPN & Ziggo

Juraini Ferary is pas 29 jaar oud en heeft een verstandelijke beperking, verder laat hij zijn beperking zeker niet in de weg staan en runt hij sinds 2 maart 2020 zijn eigen 24 uurs non stop internetradio, genaamd; Juraini Radio |Omroep Juraini.

De zender richt zich op jongeren, jongvolwassenen en volwassenen om jongeren uit de randstad te bereiken, daarnaast draaien we vooral urban, latin, latijns-muziek en bachata.

Juraini Ferary, oprichter van Juraini Radio |Omroep Juraini legt opnieuw contact met KPN & Ziggo, zo wilt Juraini namens Juraini Radio |Omroep Juraini een eigen kabelkrant hebben, een van de grootste multimediale krant die informatie verspreid via het het kabelnet voor de televisie.

Over juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.