Juraini start met de Juraini Ferary App via Linktree

Jullie hebben er lang op moet wachten, Juraini zelf ook, dankjewel! Per ingang van dinsdag 13 september 2022 is er een nieuwe app van Juraini Ferary en voor de familieleden, kennissen en vrienden of voor de zakelijke relaties. Hierin vindt je alles over Juraini en Juraini Radio |Omroep Juraini en de 24 uurs videoclips van Omroep Juraini op YouTube.

Tot slot, als je naar website: https://linktr.ee/jurainiferary gaat, kom je gelijk naar de app en dit is dus ook vriendelijk te bedienen via je smartphone, iPhone of tablet.

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.