Juraini mag de redactie van GTST weer maandelijks bellen

Juraini mag de redactie oftewel de productie coordinator van Goede Tijden, Slechte Tijden weer maandelijks bellen, zo laat Mirjam van der Veen (productieleider) aan jullie weten), er was helemaal niks gebeurd, maar Juraini had gekozen om liever contact op te nemen met de oude Goede Tijden personages, zoals; Bowien (Tanja Jess) en Roy (Anouk van Nes). Ook heeft Mirjam misschien aangegeven; mochten we een acteur te kort komen of wat anders, EndemolShine Nederland oftewel Banijay Benelux heeft te sollicitatie van Juraini, dus Juraini wordt gebeld om mee te spelen, hoe gaaf is dat.

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.