Bon Bini Holland 3 is genomineerd voor het Gouden Kalf en Juraini ontvang 2 tickets

Bon Bini Holland 3 is genomineerd voor het Gouden Kalf van het Publiek. Bon Bini Holland is als best bezochte bioscoopfilm van het afgelopen jaar genomineerd. Aangezien Juraini verder zijn beperking niet in de weg laat staan en dat hij een eigen Omroep Juraini heeft opgezet, maar ook persberichten voor de productiehuis Het Huis van Asporaat schrijft, ontvang Juraini van Anouk van de Ven na zijn stem minimaal 2 tickets voor Bon Bini Holland 3 in de bioscoop.

Over juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.