Hoe gaaf is dat: Omroep Juraini geeft tickets weg voor festivals of attracties met hotel

Hoe gaaf is het als Juraini met zijn verstandelijke beperking afgelopen 2 maart 2020 zijn eigen 24 uurs non stop internetradio; Juraini Radio |Omroep Juraini runt met zijn urban, latin en latijnse muziek, maar veel bachata en Juraini hopelijk binnenkort in overleg sinds kort tickets weg mag geven voor de verschillende festivals of attracties met hotel. Wie maakt dus kans op prijs? Via stream of afstand op YouTube maakt Juraini de winnaars bekend!

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.