Het lijkt erop dat Juraini Ferary theater gaat uitvoeren

Juraini Ferary is pas 29 jaar oud en heeft een verstandelijke beperking, verder laat hij zijn beperking zeker niet in de weg staan. Hij runt zijn eigen 24 uurs non stop grootste internetradio, genaamd; Juraini Radio |Omroep Juraini, die als doel heeft een multimedia platform te bieden aan Delft en andere steden of landen. De radiozender richt zich op jongeren, jongvolwassenen en volwassenen. We draaien vooral urban, latin en latijns muziek, maar ook bachata.

Daarnaast zou het zomaar kunnen dat Juraini op het podium gaat en daar zijn theatervoorstelling uit gaat voeren. De theater gaat over dat publiek vragen stellen aan Juraini en dat Juraini het vraag terug beantwoord, kennissen en vrienden vinden het bijzonder en het mag ook.

Op maandag 3 oktober 2022 ontvangt Jacqueline van Veen de bijzondere theatermaker; Juraini Ferary bij de Cultura Theater aan de Dorpsstraat in Nootdorp voor een kennismaken met een zakelijke overleg.

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.