Op navraag van de Theater: Juraini Ferary (29) maakt vanuit Theater zijn interview

Juraini Ferary is 29 jaar oud heeft een verstandelijke beperking. Als zijn eigen slogan; ”laat hij verder zijn beperking zeker niet in de staan”. Afgelopen maandag 3 oktober 2022 is Jacqueline van Veen bij Juraini op bezoek geweest, om verder zijn wensen van zijn theaterprogramma uit te horen. Samen hebben we een geweldig nieuws besloten, geen Juraini geeft Antwoord, waar publiek vragen kunnen stellen en Juraini hier antwoord terug geef, maarrr… Juraini mag Omroep Juraini live vanuit de CulturA Theater opnemen, om daar mensen te interviewen en het op YouTube zetten, waar CulturA Theater het ook op zijn YouTube gaat promoten.

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.