Op navraag van de SALTO: Krijgt Juraini Ferary Radio een eigen frequenties in Amsterdam

Juraini Ferary is 29 jaar oud en heeft een verstandelijke beperking. Als zijn eigen slogan; ”laat hij verder zijn beperking zeker niet in de weg staan”. Afgelopen dinsdag 4 oktober 2022 heeft Juraini na jarenlang nog eens contact gehad met SALTO/Publieke Omroep Amsterdam om te informeren naar de Juraini Radio programmavoorstel en de zendtijd aanvraag. Dat betekent dat Juraini (op navraag) te beluisteren is op 107.9 kabel en 99.4 in de ether zit.

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.