Juraini Radio |Omroep Juraini hoop op nominatie als categorie Beste Radiostation

Het lijkt nog zo ver weg… maar voor je het weet is het weer zover. Tijdens de Week van de Mediawijsheid 2022 organiseert de collega-gehandicaptenzorg; Amerpoort op 10 november de feestelijke, landelijke Special Media Awards bij Beeld & Geluid in Hilversum. Een prijsuitreiking voor mensen met een verstandelijke beperking die zelf media maken. De presentatie ligt dit jaar weer in handen van Irene Moors en Kevin van den Berg.

Juraini Ferary (29) met zijn eigen radiozender dit jaar weer meedoen als de categorie; Beste Radiostation. Juraini hoopt dat hij op donderdag 13 oktober 2022 opnieuw genomineerd wordt of dat hij op donderdag 10 november 2022 de Special Media Awards voor de eerste keer wint. Juraini wordt dan op het Mediapark bij Beeld en Geluid in Hilversum verwacht.

De uitreiking is die avond ook live te volgen op YouTube. Van 18.30 uur tot 19.15 uur doen wij verslag op de rode loper. Van 19.30u tot 21.00u kunt u de uitreiking van de Awards zien.