Omroep Juraini werkt samen met twee stoute meisjes die stoute pubquiz houden

Hoe groot is de clitoris en wat is de P-spot. Het zijn vragen van de Stoute Meisjes, die beide namen; Kayleigh en Miranda zomaar kunnen stellen.

De twee organiseren op 9 november 2022 de stoute pubquiz in Den Haag en testen met de grote knipoog dan de sekskennis van de Hagenaars.

Juraini Ferary namens Juraini Radio/Omroep Juraini en Kayleigh Assenberg van Stoute Party’s sloegen de handen ineen om af en toe voor Omroep Juraini een stoute pubquiz te houden.

Vroeger had je de Tupperware-party’s en dan ging het er verhit aan toe, wie nam het mooiste plastic bakje mee naar huis? Tegenwoordig zijn er heel wat andersoortige huisfeestjes. Hagenaars Miranda Verhave en Kayleigh Assenberg organiseren al langere tijd feestjes bij de mensen thuis. Van The naughty pubquiz tot dé Piemelpraatshow. ‘Dat zijn altijd hilarische avonden, waarbij we veel lol hebben.’

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.