Op navraag van BNNVARA: Omroep Juraini wilt Spuiten en Slikken via stream aanbieden

Zoals jullie al weten richt Juraini Radio zich op jongeren, jongvolwassenen en volwassenen. We draai voor iedereen urban, latin en latijns-muziek, maar ook veel bachata. Per ingang van donderdag 6 oktober 2022 wilt Omroep Juraini nog op navraag van de BNNVARA een multimedia aanbieden aan Spuiten en Slikken over sex. Dit biedt informatie aan over sex en drugs op hun YouTube-kanaal en op de site. De aflevering is sinds 2005 tot 2018 als televisieprogramma.

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.