Juraini Ferary (29) organiseert Muziekfeest bij House Of Frites

Juraini Ferary is 29 jaar oud en heeft een verstandelijke beperking, waar hij zijn beperking verder zeker niet in de weg laat staan. Ferary en Albert Bertram sloegen de handen ineen om een muziekfeest bij House Of Frites voort te zetten. Per ingang van zondag 16 oktober 2022 en wel om 14.00 uur tot 16.00 uur is er dus wekelijks een muziekspektakel van Juraini Radio. Daarnaast is het ook wel genoemd als de gezellig en sfeervolle uitgaansgelegenheid van Delft. Hier kun je een gezellige middag beleven. Iedereen die van muziek houdt en zin heeft om te dansen op de lekkere urban, latin en latijnse vibes van Juraini Radio of gewoon gezellig een praatje wil maken onder het genot van een patatje bij House Of Frites is van harte welkom aan de Jacob Gerritstraat 4 in Delft.

Over juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.