Juraini wilt in een caravan of in een camper wonen

Juraini Ferary is 29 jaar oud en heeft een verstandelijke beperking, waar hij verder zijn beperking zeker niet in de weg laat staan. Hij run sinds 2 maart 2020 zijn eigen 24 uurs non stop internetradio, genaamd; Juraini Radio, waar de station veel urban, latin en latijns-muziek, maar ook veel bachata afspeeld.

Doordat alles steeds duurder wordt, zoals; gas, licht, stroom en water is het voor sommige mensen moeilijk om een huis te vinden. Daar is een creatieve oplossing voor: wonen in een camper. Steeds meer mensen doen dat. Wonen in een camper is namelijk vaak goedkoper.

Daarnaast wilt Juraini namelijk ook in een camper of in een caravan wonen.

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.