Op navraag van de supermarkten maakt Juraini Ferary zijn buurt blij met eieren

Werken op jezelf en daarmee geld verdienen. Juraini Ferary (29) met een verstandelijke beperking bedacht heel iets anders wat nu in deze tijd heel populair is geworden; geen krantenwijk, maar een eierenwijk.

Op navraag van alle supermarkten krijgt Juraini in het weekenden lading eieren vers van de boer. Dan loopt hij door de buurt van Delft en met de fiets in omstreken van Delft, denk aan Rijswijk en Midden Delfland. Hij verkoopt ze dan aan de deur. En zullen heel veel mensen blij maken.

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.