Landelijke intocht van Sinterklaas

Het lijkt nog maar twee weken te gaan… maar voor je het weet is het weer zover. Hij komt, hij komt, de lieve goede Sint. De Landelijke intocht van Sinterklaas vindt dit jaar plaats in ‘ons’ Hellevoetsluis. De intocht is zaterdag 12 november. Burgemeester Milène Junius zal Sinterklaas en zijn pieten verwelkomen in de vestingstad aan het Haringvliet.

Ook dit jaar zal Dieuwertje Blok van het ‘Sinterklaasjournaal’ en Juraini Ferary van ‘Juraini Radio |Omroep Juraini’ aanwezig zijn om live verslag te doen via de televisie. De landelijke intocht is vanaf 12:00 uur live te zien op de TV. Sinterklaas komt met de pakjesboot de vestinghaven binnen en zal hier aanmeren om vervolgens op zijn paard Ozosnel Hellevoetsluis te gaan verkennen.

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.