Rene Baggerman benoemd tot buddy en hoofd beveiliger van Juraini

Tijdens de corona inbrak in 2020, leerde Juraini zijn Rene Baggerman midden in het centrum van Delft kennen als een hoofd beveiliger en eigenaar van Bex Beveiliging als een maatje, zo snel had beide connecties met elkaar door elkaar beter te leren kennen. Hun zijn met elkaar wezen uit eten en op 28 juli 2022 de verjaardag van Juraini gevierd (als mezelf), maar ook leuke dingen met elkaar doen. Later in 2022 kreeg Juraini vaker te horen dat of Rene Baggerman de hoofd beveiliger is van Juraini, waar het antwoord ja is, want ook later wordt de toekomstige vriendin van Juraini; Haquila Brussel beveiligd en zowiezo is Juraini nu meer dan beroemd, door zijn eigen non stop internetradio, genaamd; Juraini Radio.

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.