Juraini Ferary (29) richt een Bierfabriek Groepsapp op als een vriendenkring

Alhoewel Bierfabriek Delft een bierbrouwerij met een restaurant in het centrum van Delft is. Daar werken Bierfabriekers, waar Juraini zeer en zeer bevriend mee is, dus daarom richt Juraini Ferary (29) met een verstandelijke beperking een vrienden groepsapp voor de Bierfabriek aan. Op dit moment delen we nieuws wat er rond Omroep Juraini, een van de grootste radiostation met een eigen omroep, gebeurd.

Hierbij is Esther Overbeek de beheerder en zakelijke leider van de groepsapp. Zij is dan verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van de groepsapp aan de vriendengroep Bierfabriek.

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.