Dinsdag is het lichtjesavond/week

Lichtjesweek is een echte Delftse traditie, die op dinsdag 13 december wordt geopend met het magische Lichtjesavond. Geniet tijdens Lichtjesavond bij Popi Food and Drinks, maar ook bij NL&ZO in hetzelfde pand aan de Brabantse Turfmarkt 69 in Delft met de lekkerste diverse broodjes, koffie, gebakken banaan en de 3 stukjes saté met brood en is de prijslijst die dag vrij laag. Kom allen met ons lichtjesweek of lichtjesavond vieren, want lichtjesweek of lichtjesavond vieren doen we het samen.

NL&ZO is die dag omgetoverd tot een speciale buitenterras cafe. Hier is mogelijkheid voor Juraini om samen met andere wat te gaan drinken. Bij NL&ZO wordt je bediend door jouw gastheer; Juraini Ferary met een verstandelijke beperking.

NL&ZO heeft als doel om nieuwe mensen te ontmoeten, bijpraten en samen koffie drinken, maar ook die dag rondlopen op de lichtjesweek/avond.

Het concept van NL&ZO is in 2022 bedacht door; Juraini Ferary.

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.