Juraini Ferary (29) heeft zelf geen tijd meer voor Juraini Radio en dit waarom

Per 2023 heeft Juraini Ferary (29) en oprichter van Juraini Radio met een verstandelijke beperking helaas geen tijd meer om radio te maken voor zijn eigen 24 uurs non stop internetradio, genaamd; Juraini Radio.

De reden hiervan is dat hij in de vorige en de laatste interview in aanraking geweest is met Andrea Hazes, de vrouwelijke look a like van André Hazes. Zij heeft de 29-jarige Juraini namelijk ook op het idee gebracht om op het podium te staan als de Antilliaanse volkszanger, met de nieuwe gekozen naam; André Juraini Hazes.

We hopen natuurlijk met z’n allen dat André Juraini Hazes later echt op het podium van Ahoy Rotterdam kan staan, waar Juraini contact mee heeft, maar ook in Den Haag, maar nu eerst optreden bij BEX Beveiliging en de Bierfabriek en Cultuur Delft in het nieuw jaar voor € 150,-.

Tot slot gaat Juraini Radio gelukkig niet stoppen, maar blijft gelukkig wel 24 uurs non stop actief.

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.