Juraini Ferary te gast bij Paul de Leeuw

Paul de Leeuw (60) presenteert vanaf 19 december 2022 vijf dagen lang een nieuwe talkshow die met en door mensen met een verstandelijke beperking, waaronder; Juraini Ferary, is gemaakt. Juraini Ferary (29) was er namens zijn eigen 24 uurs non stop internetradio, genaamd; Juraini Radio te gast om hierover te praten. Juraini Ferary meldt ”Het was een onvergetelijke ervaring. Ik vond het superleuk om als gast bij Paul de Leeuw aanwezig te zijn, wel moet ik erbij zeggen; dat ik heel kort in beeld was. Met dank aan de management van Paul de Leeuw, dankzij haar was ik hier gekomen.

Tot slot is Juraini morgenavond 23 december 2022 om 19.00 uur op NPO 1 te zien!

Leo Rontberg

Delft op Zondag is een gratis huis- aan huis krant en onderdeel van RODI-Media ZH met een hoge oplage van 83.500 exemplaren die ieder weekend wordt bezorgd in: Delft, Den Hoorn, Schipluiden, deel Rijswijk, 't Haantje, Sion, Rijswijk Buiten, Ypenburg, Pijnacker, Nootdorp en Delfgauw. Per 19 maart 2021 schrijft collega's van Delft op Zondag op de website van Juraini Ferary, wanneer hij een keer langskomt bij RODI.