Juraini Ferary runt zijn eigen koffiecorner in zijn slaapkamer

Zelf je eigen speciale huiskamercafé met verschillende koffie in je eigen slaapkamer op Ipse de Bruggen landgoed Craeyenburch in Nootdorp beginnen, waar klanten op afkomen. Juraini Ferary maakte het waar.

Juraini Ferary heeft een verstandelijke beperking en een vorm van autisme, maar verder laat hij zijn beperking en zijn dromen zeker niet in de weg staan. Op 2 januari 2023 run hij zijn eigen koffiecorner (op afspraak) in zijn eigen slaapkamer, genaamd; NL&ZO.

In de groene en rustige Landgoed Craeyenburch van Ipse de Bruggen aan de Brasserskade 4 in Nootdorp wonen ongeveer 350 mensen met een verstandelijke beperking in kleine groepen.
Op De Doelen 11, waar jou gastheer; Juraini Ferary woont en NL&ZO ook staat wonen een kleine groep volwassen mannen met een matige tot ernstige verstandelijke beperking en moeilijk verstaanbaar gedrag.

Het heeft als doel om nieuwe mensen te ontmoeten, bijpraten en samen koffie drinken.
Op afspraak zijn we van maandag tot met donderdag geopend van 19.30 uur tot 21.00 uur en zijn er (op afspraak) plaats voor 2 personen.

We hopen dat jullie in 2023 langskomen.

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.