Juraini zal de muziek verzorgen voor Fenix Theatermakers

Amare is het huis voor cultuur, educatie, events en ontmoeting aan de Spuiplein 150 in Den Haag.

Fenix Theatermakers is een kleine, onafhankelijke zorgaanbieder, actief in de regio Den Haag, die dagbesteding theater biedt aan jongvolwassenen en volwassenen met een verstandelijke beperking.

Fenix ondersteunt haar spelers door middel van lessen spel, dans en zang, volgens hun persoonlijke wensen en ambities. De theatermakers krijgen ondersteuning bij het versterken van het contact met de samenleving, en met het vinden van hun plek daarin.

Juraini Ferary (29) die zelf een verstandelijke beperking heeft, werd gevraagd om bij het huis voor cultuur, educatie, events en ontmoeting, genaamd; Amare in Den Haag voor vrijdag 3 februari 2023 als DJ aanwezig te zijn die na afloop van de voorstelling feestelijk af te sluiten.

Het DJ-tijd gaat om ongeveer van 16:45 uur tot 17:45 uur. Reserveer dus snel GRATIS je kaartjes op: https://www.amare.nl/nl/agenda/1593/De_cast_van_Fenix_Theatermakers/Fenix_Theatermakers_Mongens_en_Jeisjes

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.