Juraini Ferary neemt het stokje vlog over van Monica Geuze

In januari 2023 werd op verschillende bronnen van de journaals bekend dat niemand minder dan Monica Geuze zou gaan stoppen met het vloggen van haar persoonlijke bezigheden en waarbij Juraini Ferary (29) met een verstandelijke beperking als oprichter/radiomaker van Juraini Radio |Omroep Juraini per januari 2023 het stokje zal gaan overnemen.

Juraini is op momenteel in gesprek met ITV Studio’s, een van de grootste productiehuizen van Nederland, die in 2003 werd opgericht door John de Mol jr. Om dit vlog/documentaire te laten uitzenden op Nederlandse Publieke Televisie.

Het doel heeft de binnenstad van Delft te inspireren, zo gaat Juraini elke weekend een bezoekje brengen bij de Cocktailbar Luna, Coco&Sebas, BACKWerk, House Of Frites in Delft.

Bij elke bezoek van de komt er een verhaal in beeld, waarbij de eigenaren gaan vertellen hoe hun Juraini Ferary ontmoet heeft.

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.