DJ Juraini interviewt Ron Boszhard en Britt Dekker bij de kick-off van de Koningsspelen 2023

Naast Juraini Radio |Omroep Juraini waar jullie bekend mee bent is ook Radio Gemiva een van de grootste radiostation voor mensen met een verstandelijke beperking in Zoeterwoude. Allen is Radio Gemiva 2 dagen per week overal online te beluisteren op radiogemiva.nl.

Afgelopen woensdag 11 januari 2023 heeft DJ Juraini als een radio deelnemer telefonisch niemand minder dan Ron Boszhard en Britt Dekker geïnterviewd tijdens de kick-off van de koningsspelen in 2023 vanuit Almere.

De Koningsspelen is een jaarlijkse sportdag voor kinderen in Nederland. Het evenement wordt ieder jaar in april georganiseerd, op de laatste vrijdag voorafgaand aan Koningsdag. Als die dag op Goede Vrijdag valt, wordt het een week eerder gehouden. Dit gebeurde voor het eerst in 2019.

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.