Sivan Maruf verwelkomt Juraini Ferary op de Nieuwjaarsborrel van D66

Vandaag op vrijdag 13 januari 2023 wordt Juraini Ferary (29) met een verstandelijke beperking van harte uitgenodigd door fractievoorzitter; Sivan Maruf bij politiek partij D66 Delft om te proosten op het nieuwe jaar die om 19.30 uur plaats zal vinden bij Eetcafé De Ruif aan de Kerkstraat 22 in Delft.

In de latere toekomst zal de bekende Juraini Ferary (29) met een verstandelijke beperking, die ook een eigen 24 uurs non stop internetradio hebt met urban muziek, latin en latijn, maar ook bachata en buitenlandse nummer, hopelijk misschien ook aansluiten bij D66, na vertrek van Marijke Vuik.

Juraini Ferary (29) met zijn verstandelijke beperking gelooft in zijn samenleving en daarom wilt Juraini met Sivan Maruf spreken met de slogan of uitspraak ”Laat iedereen vrij, maar niemand vallen.

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.