Juraini Ferary zorgt voor activiteiten bij D66

Afgelopen vrijdag 13 januari 2023 om 19.30 uur was er een nieuwjaarsreceptie bij Eetcafé De Ruif aan de Kerkstraat 22 in Delft, waar Juraini Ferary (29) met een verstandelijke beperking van harte verwelkomd werd door een gehete favoriete fractievoorzitter van alle fractieleden; Sivan Maruf met een groot hart voor Juraini en dat wordt door; Sivan Maruf ook enorm gewaardeerd.

Naast Juraini Radio |Omroep Juraini, die een van de grootste Nederlandse Publieke Radiostation met een eigen omroep op YouTube is en die veel urban, latin en latijnse-muziek en bachata, maar ook griekse en buitenlandse nummers draaien, zal Juraini heel af en toe net als Melanie Ruijsbroek een activiteit, in samenwerking met Carolien Aantjes organiseren, waar Juraini met trots en veel plezier zijn handen ineen slaat met Carolien Aantjes om een politieke café, in samenwerking met CDA te organiseren.

Tot slot zal Juraini zijn vraag neerleggen aan Annelies Kroon om te betaling lid te mogen worden van D66, aldus; Sivan Maruf (fractievoorzitter)
Wat te motto of slogan ook van D66 Delft betreft, ”Laat iedereen vrij, niemand vallen”, zorgt Juraini dat meedoen mogelijk is in de samenleving voor mensen met een verstandelijke beperking. Iedereen moet kunnen meedoen; man of vrouw, jong of oud, met of zonder beperking, daar wilt Juraini graag een aandacht met Sivan Maruf aanbesteden.

Over juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.