Juraini Ferary als nieuwe evenementen organisator van politieke partij D66

Per 1 april 2023 start Juraini Ferary (29) met een verstandelijke beperking als evenement organisator bij de politieke partij D66 Delft. Hij vormt dan samen met Carolien Aantjes de evenementen voor D66 samen met collega-politiek partij; CDA.

Juraini volgt Marijke Vuik op die als voorzitter van de Koninklijke Horeca Nederland wordt, waarbij Juraini met hart en ziel enorm gaat missen, maar wenst hij namens D66 veel succes met haar nieuwe baan.

Juraini staat o.a bekend als oprichter en Radio DJ van zijn eigen 24 uurs non stop internetradio, genaamd; Juraini Radio |Omroep Juraini die gericht is voor jongeren, jongvolwassenen en volwassenen en die vooral veel urban, latin, latijnse-muziek afspeelt, maar ook veel bachata en buitenlandse nummers, zoals grieks, waar Juraini zelf geïnterviewd werd door; Delft On The Move en Delft op Zondag TV.

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.